ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλογική κίνηση στον Ρήγα Φεραίο

Το ρεπορτάζ του Φοίβου Παπαγεωργίου για την εφημερίδα Ταχυδρόμος
Συλλογική κίνηση στον Ρήγα Φεραίο
Γιώργος Καρτσώνας, Στέργιος Μπακάλης, Βασίλης Τσουμπέκος και Γιώργος Κουρίτας εκτός από την… Εθνική Ελλάδος θα υποστηρίξουν και τη νέα προσπάθεια στον σύλλογο του Βελεστίνου

Μπορεί να έφτασε κυριολεκτικά στο «αμήν», αλλά ένας ιστορικός σύλλογος, όπως ο Ρήγας Φεραίος, δεν θα μπορούσε να μείνει μόνος και άπραγος, όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Με… διαδικασίες εξπρές, παράγοντες που στο σύνολό τους έχουν ζυμωθεί ξανά με τα “κυανόλευκα” διοικητικά δρώμενα, ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές που τίμησαν την ένδοξη αυτή φανέλα, αποφάσισαν να συγκροτήσουν μία ομάδα και κατ’ επέκταση ένα Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά στις εκλογές, που θα διενεργηθούν μεθαύριο Δευτέρα, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκαλεί ο σύλλογος.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. θα είναι ο Γιώργος Καρτσώνας, φωτογράφος στο επάγγελμα και μέλος της διοίκησης στον «πρέσβη» του Βελεστίνου τα παλαιότερα χρόνια.

Ο ίδιος τονίζει πως πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια με σκοπό να υπάρξει ιστορική συνέχεια για τον Ρήγα, που θα συμμετέχει και τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΠΣΘ.

Μάλιστα, στο «τιμόνι» της ομάδας θα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Λάκης Μπακάλης αλλά και πολλοί, όπως αποκαλύπτει, ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της περασμένης περιόδου, ενώ στόχος θα συνεχίζει να είναι η χρησιμοποίηση νέων παιδιών, «πάνω» στην προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης.

Αναλυτικά, η δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αναλάβαμε τα ηνία με μία συλλογική κίνηση, ένα βήμα πριν γραφεί μια «κακή» σελίδα στο ένδοξο «βιβλίο»» του αθλητικού σωματείου Ρήγας Φεραίος. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε την καλή και παραγωγική προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης πάνω στη λογική του σωστού και σύγχρονου ποδοσφαίρου με χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο και πρωτίστως με όρεξη για δουλειά.

Το ευχάριστο είναι πως σε μια πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχαμε με αρκετούς από τους παίκτες που στήριξαν την ομάδα τη σεζόν που μας πέρασε κι ενώ έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες, γεγονός το οποίο είναι αναμενόμενο ύστερα από την πολύ καλή ποδοσφαιρική εμφάνιση που έκαναν με την εξαιρετική δουλειά του ενορχηστρωτή αυτής της καλής πορείας, Λάκη Μπακάλη, περιμένανε τις εξελίξεις στα διοικητικά του σωματείου γιατί όπως μας μετέφεραν «προηγείται ο Ρήγας».

Καλούμε σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, γιατί κι εμείς από αυτόν τον κόσμο προερχόμαστε, να στηρίξει την προσπάθειά μας και στα καλά και στα άσχημα.

Επίσης, ιδιαίτερα ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χαράλαμπος Πάσχος, μου τηλεφώνησαν προσωπικά τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα μας. Καλή δύναμη στους διοικούντες, υγεία και επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Το νέο Δ.Σ. όπως έχει σχηματιστεί και αναμένεται να ψηφιστεί, πάντα εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόεδρος: Γιώργος Καρτσώνας.

Αντιπρόεδρος α’: Στέργιος Μπακάλης.

Γραμματέας: Δημήτρης Σαράντης.

Ταμίας: Θανάσης Χατζηθεοδώρου.

Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος: Νίκος Πρίντζος.

Γενικοί αρχηγοί: Γιάννης Τσελεπής, Αχιλλέας Μακρής.

Εφορος υλικού: Ζήσης Μπαταβάνος.

Υπεύθυνος ακαδημιών: Ανδρέας Χατζής.

Μέλη: Θανάσης Σπαθής, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Κουρίτας.

Εκτακτη ΓΣ τη Δευτέρα

Εκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα 18/7 στις 20:30 στην αίθουσα ΚΑΠΗ στο Βελεστίνο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση των υποψηφιοτήτων για τη διετία 2022-2024 για τις θέσεις:

α. του προέδρου του ΔΣ

β. των μελών του ΔΣ

γ. των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής

  1. Εκλογή προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2022-2024.