ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Καλούμε τον Δήμαρχο σε ντιμπέιτ"

Η ανακοίνωση από το συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά"
"Καλούμε τον Δήμαρχο σε ντιμπέιτ"

Συμπλήρωνονται οκτώ ημέρες από την ομιλία μας την περασμένη Παρασκευή, στα εγκαίνια του εκλογικού μας ή κέντρου.

Σε αυτή την συγκέντρωση προσκαλέσαμε τους δύο συνυποψηφίους μας σε δημόσιο διάλογο, σε όποιο μέσο επιθυμούν, σε συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Ο κ. Παπαϊωάννου, προς τιμή του, απάντησε θετικά. Πλην όμως, ο απερχόμενος Δήμαρχος τηρεί "σιγή ασύρματου". Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς, αφού είναι τόσο περήφανος για το "έργο" που προσέφερε πέντε χρόνια, γιατί κρύβεται; Αφού είναι περήφανος για τις "διαφανείς" διαδικασίες πρόσληψης των ανέργων νέων μας σε δίμηνα, πεντάμηνα και σε άλλες δομές του Δήμου, γιατί κρύβεται; Αφού είναι περηφανος για την "αυξημένη" επισκεψιμοτητα των τουριστικών προορισμών του δημου μας, γιατί κρύβεται; Αφού είναι περήφανος για το οδικό δίκτυο, εσωτερικό και αγροτική οδοποιία, γιατί κρύβεται; Αφού είναι περήφανος για τη δημόσια εικόνα των πλατειών, των πάρκων, των αθλητικών χώρων, των σχολικών εγκαταστάσεων, γιατί κρύβεται;

Τον καλούμε έστω και την τελευταία ώρα να μην ρίξει την ασπίδα και να έρθει στη μάχη του δημόσιου διαλόγου ώστε να βγάλουν οι πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου τα συμπεράσματα τους. "Θαρσείν χρη".

Πάσχος Χαράλαμπος - Υποψήφιος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου