ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαθητές από το Βελεστίνο διακρίθηκαν στα Μαθηματικά

Οι Χρήστος Μπατζιάκας και Παναγιώτης Μπατακόγιας από το Γυμνάσιο και Λύκειο Βελεστίνου αντίστοιχα είναι ανάμεσα στους 24 μαθητές της Μαγνησίας που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής» και θα λάβουν θα λάβουν μέρος απευθείας στην Γ ́ φάση του διαγωνισμού "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ"
Μαθητές από το Βελεστίνο διακρίθηκαν στα Μαθηματικά

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), τα αποτελέσματα του 83ου Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Θαλής» για τους μαθητές των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου και όλων των τάξεων των Λυκείων.

Οι 24 συνολικά μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίνονται, από τη Μαγνησία, θα λάβουν μέρος απευθείας στην Γ ́ φάση του διαγωνισμού «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2023 σε εξεταστικό κέντρο της περιφέρειας που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει όλους τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή. Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών/μαθητριών για όλες τις τάξεις καταγράφονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.