ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Βελεστίνο ο Ν. Χαυτούρας

Περιοδεία στην πόλη του Βελεστίνου πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας Νίκος  Χαυτούρας, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση
Στο Βελεστίνο ο Ν. Χαυτούρας

Αναλυτικά διαβάζουμε:

Ο γιατρός περιηγήθηκε στην αγορά και τους κεντρικούς δρόμους του Βελεστίνου όπου μίλησε με απλούς ανθρώπους για τα προβλήματα της καθημερινότητας και άκουσε με προσοχή την γνώμη τους για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά  και τα μηνύματα που στέλνουν οι ίδιοι στα κέντρα διοίκησης.

Ο κύριος Χαυτούρας έγινε δεκτός με μεγάλη αγάπη από του πολίτες που μοιράστηκαν μαζί του τις σκέψεις , τις προτάσεις τους αλλά και τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της παραγωγικής περιφέρειας της Μαγνησίας.

Στην συνέχεια έγινε συγκέντρωση σε καφενείο του Βελεστίνου όπου ο υποψήφιος Βουλευτής παρουσίασε τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ και άκουσε με προσοχή την αγωνία των αγροτών.

Οι αγρότες αναφέρθηκαν κυρίως στην υπέρογκη φορολογία που θερίζει κυριολεκτικά το εισόδημά τους. Μετέφεραν στον γιατρό την αγωνία τους για το μέλλον των προϊόντων που παράγουν αλλά το πώς αυτά θα γίνουν πιο ανταγωνιστικά. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους παραγωγούς είναι το αυξημένο κόστος καλλιέργειας που κάνει απαγορευτική την εκμετάλλευση των χωραφιών ένα θέμα στο οποίο ο κύριος Χαυτούρας στάθηκε ιδιαίτερα τονίζοντας την αμέριστη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στον Έλληνα καλλιεργητή.

Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που άνοιξε το δρόμο με τις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου για την ανάπτυξη της υπαίθρου και την έμπρακτη στήριξη του αγρότη από την Πολιτεία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο  Νίκος Χαυτούρας