ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουριστική προβολή μέσω διαφωνιών από το Δημοτικό Συμβούλιο

Κατά πλειοψηφία η προβολή σποτ σε κανάλια Ελλάδας κι Εξωτερικού με κόστος 9.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ - Για πολλαπλά οφέλη έκανε λόγο στην εισήγηση του ο δήμαρχος - Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την εισήγηση αλλά τη δια περιφοράς συνεδρίαση
Τουριστική προβολή μέσω διαφωνιών από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Στ. Νασίκας, είχε υποβάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο, την παρακάτω εισήγηση, τονίζοντας πως ο Δήμος διαθέτει ποικίλους επισκέψιμους χώρους και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος τα οποία μπορούν να καταστήσουν τον Δήμο πόλο έλξης και ανάπτυξης διαφόρων μορφών τουρισμού.

Ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κος Χαράλαμπος Πάσχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μπατζιάκας Αθανάσιος, Παπατόλιας Απόστολος, Κουβάτας Αθανάσιος, Κοντοκλώτσης Γεώργιος, Μωραϊτης Χρήστος, Μπαρτζιάλης Μαργαρίτης, Πανομμάτης Κωνσταντίνος, Παρσάς Ευάγγελος, Σεσκλιώτης Θεοχάρης και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κος Απόστολος Παπαϊωάννου, δεν εγκρίνουν την λήψη της παρούσας απόφασης.

Ο δημοτικός σύμβουλος κος Κουσκουρίδας Μιχαήλ, δεν εγκρίνει τη λήψη της παρούσας απόφασης, διαφωνώντας με το είδος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος κος Γεώργιος Παπαδάμ, δήλωσε ότι εγκρίνει τη λήψη της παρούσας απόφασης, αλλά διαφωνεί για την δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση, διότι δεν υπάρχει λόγος να συζητούνται τα παρόντα θέματα, σε έκτακτη συνεδρίαση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο , αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω , τις διατάξεις του άρθρου 96 του Ν. 3463/2006, και μετά από διαλογική συζήτηση,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ

Εγκρίνει την προβολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, μέσα από οργανωμένα τηλεοπτικά σποτ, τηλεοπτικού σταθμού με αναμεταδόσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό καθημερινώς και για διάρκεια πέντε μηνών (500 σποτ/100 ανά μήνα), συνολικού κόστους εννέα χιλιάδων (9.000) € πλέον ΦΠΑ, σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ