ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιοδείες κλιμακίου της ΛΑΕ

Κλιμάκιο της ΛΑΕ Μαγνησίας αποτελούμενο από υποψήφιους βουλευτές και μέλη της Ν. Ε. περιόδευσε στο κέντρο του Βόλου, τη Νέα Ιωνία και την Αγριά 
Περιοδείες κλιμακίου της ΛΑΕ

Όπως αναφέρεται, έγινε διανομή προεκλογικού υλικού και αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος με τους πολίτες.

Αναδειχτηκαν τα μεγάλα προβλήματα της μεγάλης υποβάθμισης της ποιότητας ζωής στον αστικό ιστό (νερό, αέρια ρύπανση της ΑΓΕΤ) ως αποτέλεσμα των πολιτικών που προκρίνουν τα κέρδη των βιομηχανιών και του κεφαλαίου σε βάρος της ανθρώπινης ζωής.

Σημειώθηκε επίσης η μεγάλη αποβιομηχάνιση μιας περιοχής που κάποτε διέθετε κραταιά βιομηχανία και που τώρα οι νέοι της καταφεύγουν στη μετανάστευση, στη μισοπληρωμένη ή ανασφάλιστη εργασία χωρίς δικαιώματα για να μπορέσουν να επιβιώσουν, την ίδια ώρα που αύξησαν την κερδοφορία τους όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Στις εκλογές της Κυριακής 7/7 η Λαική Ενότητα δικαιούται να ζητά την ψήφο του λαού και της νεολαίας ως πρωτοπόρα και συνεπής αριστερή, αγωνιστική, αντιμνημονιακή, ανιδιοτελής δύναμη, γειωμένη με τους αγώνες για τα λαϊκά συμφέροντα και ανάγκες.

Η ενίσχυση της ΛΑΕ στην κοινωνία, στα κινήματα, στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και στις κάλπες, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα ενωτικό μέτωπο που θα σταθεί εμπόδιο στον νεοφιλελευθερισμό της Ν.Δ., για μια δυναμική αντιπολίτευση, αλλά και για να μείνει ζωντανή η ελπίδα για μια εναλλακτική λύση.