ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ωρα Ντέρμπι

Τρεις χιλιάδες και 100 μέρες μετά, ο Ρήγας Φεραίος επιστρέφει στην Γ` Εθνική κατηγορία υποδεχόμενος σήμερα στις 16:00 στο βροχερό κάστρο του τον ιστορικό ΑΟ Τρίκαλα
Ωρα Ντέρμπι

Στην πολυπόθητη επιστροφή τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι Κυανόλευκοι του Βελεστίνου θέλουν να προσφέρουν στους φιλάθλους τους κάτι από τα παλιά, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, τα Τρίκαλα.

Απόντες για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι οι Γ. Αγροκώστας και Κατσαγεωργίου που βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας ενώ γίνονταν αγώνας δρόμου ώστε να είναι έτοιμο το δελτίο του Ουκρανού εξτρέμ Τεπλιούκ. Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή ο Σεσκλιώτης εξτρέμ Μπέκος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής με όλα τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 16:00.

Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Τρίκαλα 

Ανθούπολη – Ερμής Εξοχής

ΠΟ Ελασσόνας – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

ΑΕ Καρίτσας – Σαρακηνός

Πιερικός – Ηρακλής Λάρισας

Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου