ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προγράμματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στο Βελεστίνο

Από τον Ιανουάριο 2020  ξεκινάει η πρώτη χρονιά λειτουργίας του "Kοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών" στο Βελεστίνο σε συνεργασία με το Δήμο Ρήγα Φεραίου
Προγράμματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στο Βελεστίνο

Την Παρασκευή (6/12) πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου. Δημήτρη Νασίκα, συνάντηση της Συντονίστριας Θεσσαλίας του ΚΠΕΠ, Πασχαλίνας Κόζυβα, στο πλαίσιο έναρξης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ψυχολογίας που θα υλοποιηθεί από το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών (Πανελλήνιος Φορέας) σε συνεργασία με το Δήμο. Το πρόγραμμα υλοποιείται Μέτα από την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως, φύλου, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, χρώματος, εθνικότητας ή θρησκείας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Στην ιστοσελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου http://www.koinonikopanep.com υπάρχει το πρόγραμμα και η ηλεκτρονική αίτηση για τη δήλωση συμμετοχής και οι προϋποθέσεις εγγραφής.

Το πρόγραμμα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί θα περιλαμβάνει 15 τρίωρες συναντήσεις από τον Ιανουάριο  έως τον Ιούνιο του 2020 με θέματα που προάγουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων. Στο κλείσιμο του προγράμματος θα  απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Βελεστίνου και ώρες 17.00-19.30 Σαββάτο.

Αιτήσεις συμμετοχής από 06/12/2019 εως 15/01/2020

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με τη συντονίστρια του νομού κ Παπαπαναγιώτου Ξανθούλα ΤΗΛ: 6972081940 ή την κ. Κόζυβα Πασχαλίνα, Συντονίστρια Θεσσαλίας   στο τηλ.6972849847  ή με τη  γραμματεία του φορέα κ. Γκιουρτζή Νικολίνα στο τηλ. 6980284274 και  για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email: koinonikopanep@gmail.com