ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελέστηκε ο Αγιασμός στον Ρήγα ενόψει της νέας χρονιάς

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Ρήγα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (6/9) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Τελέστηκε ο Αγιασμός στον Ρήγα ενόψει της νέας χρονιάς

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, "Με τις ευλογίες των εφημέριων της κωμοπόλεως του Βελεστίνου π. Θεοφάνη Μανούρα και π. Αθανάσιου Συρταδιώτη τελέστηκε ο αγιασμός.

Στην τελετή, εκτός των ποδοσφαιριστών των προπονητών και της Διοίκησης του Συλλόγου, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας και ο Έντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Βελεστινιώτης κ. Ιωάννης Τέας.
Αμέσως μετά, εκ μέρους των Ιερέων, έλαβε το λόγο ο π. Θεοφάνης Μανούρας, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και να υπάρχει υγεία πάνω από όλα. Οι ποδοσφαιριστές να έχουν δύναμη και ψυχή, ώστε με αυτές τις προϋποθέσεις να αντιμετωπίζουν τους διάφορους «αντιπάλους» που κάθε φορά καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας λέγοντας: Εύχομαι μια καλή και γεμάτη επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά. Ο αθλητισμός μας μαθαίνει να διαχειριζόμαστε και τις νίκες και τις ήττες και μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους. Η παρουσία μας εδώ δείχνει ότι στηρίζουμε τις προσπάθειές σας όχι με λόγια αλλά με έργα, το έχουμε αποδείξει και θα το αποδείξουμε και στο μέλλον και να συγχαρώ και τη διοίκηση που στηρίζει την ιστορική ομάδα της πόλης μας. Καλή χρονιά λοιπόν και πάντοτε με νίκες και καλούς αγώνες.

Τέλος, ο Έντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Τέας είπε τα εξής: Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη σας εύχομαι και εγώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία. Είναι τιμή σας που φοράτε την φανέλα του ΡΗΓΑ, αφού ο σύλλογος διαθέτει μεγάλη ιστορία στο ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι». Γνωρίζω το τι περνάτε καθημερινά σαν αθλητές αλλά γνωρίζω και τι περνά η διοίκηση. Να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας και εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν.

Ανάλογες ήταν και οι ευχές του Προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου, καθώς και του προπονητή της ομάδας Λάκη Μπακάλη".