ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Μιχαήλ Βαϊόπουλου

Ως υποψήφιος σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Βελεστίνου - Χλόης με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Δήλωση υποψηφιότητας Μιχαήλ Βαϊόπουλου

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω στο χωριό της Χλόης. Έχω σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής δικτύων και αυτοματισμού γραφείου σε Ι.Ε.Κ. του Βόλου. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα ασχολούμαι με τις αγροτικές καλλιέργειες της οικογένειας μου. Τα τελευταία χρόνια διατελώ Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Άγιος Γεδεών" του χωριού μου.

Όντας κάτοικος της Χλόης και εκπροσωπώντας τις απόψεις των συνδημοτών μου τόσο από το χωριό μου όσο και από το Βελεστίνο, επιθυμώ να συμβάλλω και εγώ στην πρόοδο και τη δημιουργία ενός Δήμου που θα αποτελεί πρότυπο για εμάς και τα παιδιά μας. Σε έναν τόπο όπου μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε καθημερινά, επιδιώκοντας να ζήσουμε σε αυτόν με τις οικογένειές μας, υποστηρίζοντάς τον για το υπόλοιπο της ζωής μας. Με τον τρόπο αυτό, θα κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά και τις παραδόσεις μας, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες των νέων και τα οράματά τους για το μέλλον. Ταυτόχρονα, βασικό μέλημα είναι να λάβουμε υπόψιν μας και τις ελπίδες των μεγαλύτερων, οι οποίοι με τόση υπερηφάνεια μας έχουν μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις τους για τον ευλογημένο τόπο καταγωγής μας.

Η Χλόη είναι για μένα η ζωή μου, η οικογένεια μου, οι παιδικές μου αναμνήσεις. Το Βελεστίνο είναι τα μαθητικά και εφηβικά μου χρόνια, ενώ αποτελεί και το δεύτερο τόπο καταγωγής μου, αφού είναι η γενέτειρα της μητέρας μου.

Ζούμε σε μια εποχή που οι συνθήκες ήταν και παραμένουν δύσκολες, ιδιαίτερα για εμάς τους νέους, και αυτό είναι το πιο σημαντικό κίνητρο της επιθυμίας μου να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θεωρώ πως σαν νέος, εκπροσωπώ επάξια τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με την αυτοδιοικητική παράταξη του κ. Δημήτρη Νασίκα, γι` αυτό και ζητώ την στήριξη σας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Μιχαήλ Αθ. Βαϊόπουλος.

Καλή επιτυχία σε όλους!